EUS      ES

Zizka-mizkak

Guijueloko ezkur-urdailazpiko iberikoa, baserriko ogi xigortu eta arbequina olioarekin

Izokin ketuaren tartar faltsua, ahuakate eta piperrauts kremarekin

Kantauri itsasoko antxoa eta bokeroiak, tomate eta Ibarrako piparren ozpin-olioarekin

Galiziako olagarroaren entsalada, Verako piperrautsaren mahonesarekin

Pipermorro entsalada

Garaiko barazkiak tenperatura baxuan, cous-cousarekin eta urdaiazpiko puxkekin

 

Bigarrenak

Galiziako olagarroa bi testuratan, parmentierrarekin

Bakailaoa tenperatura baxuan, salteatutako barazkiekin

Azpizun eta foie freskoaren GOURMET hanburgesa, labean erretako patatekin

Pluma iberikoa, labean erretako patatak eta piper gorriak

Txahal-masailak etxeko saltsarekin

Zaharraren txuleta

Postreak

Brioche ogi-torrada

Sagar tarta fina

Txokolate tarta jariakorra

Gazta tarta labean egina

Mojito sorbetea